Porovnání počtu onemocnění Salmonellou typhimurium v letním a zimním období v ČR za období 2007/2012

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vyorálek, Ladislav (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 51 s. (57 326 znaků)

Cover

LEADER 01463ntm a22003617u 4500
001 zp29657
041 |a cze 
100 1 |a Vyorálek, Ladislav  |4 dis 
245 1 0 |a Porovnání počtu onemocnění Salmonellou typhimurium v letním a zimním období v ČR za období 2007/2012 
246 |a Comparison of the Number of Salmonella Typhimurium Deseases Distribution in the Czech Republic in Summer and Winter Seasons During the Period of 2007-2012 
260 |c 2013 
300 |a 51 s. (57 326 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Salmonella typhimurium 
653 |a KHS Zlín 
653 |a druhy salmonel 
653 |a kritéria 
653 |a monitoring 
653 |a Salmonella typhimurium 
653 |a KHS Zlín 
653 |a Salmonella species 
653 |a criteria 
653 |a monitoring 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25173  |y Plný text v Digitální knihovně UTB