|
|
|
|
LEADER |
01463ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp29657 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vyorálek, Ladislav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Porovnání počtu onemocnění Salmonellou typhimurium v letním a zimním období v ČR za období 2007/2012
|
246 |
|
|
|a Comparison of the Number of Salmonella Typhimurium Deseases Distribution in the Czech Republic in Summer and Winter Seasons During the Period of 2007-2012
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 51 s. (57 326 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Salmonella typhimurium
|
653 |
|
|
|a KHS Zlín
|
653 |
|
|
|a druhy salmonel
|
653 |
|
|
|a kritéria
|
653 |
|
|
|a monitoring
|
653 |
|
|
|a Salmonella typhimurium
|
653 |
|
|
|a KHS Zlín
|
653 |
|
|
|a Salmonella species
|
653 |
|
|
|a criteria
|
653 |
|
|
|a monitoring
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25173
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|