|
|
|
|
LEADER |
01321ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp29645 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Horková, Radka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Jeřáb Oskeruše jako perspektivní potravinářská surovina
|
246 |
|
|
|a Service Tree (Sorbus domestica L.) as a Promising Foodstuffs
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 47s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Jeřáb oskeruše
|
653 |
|
|
|a Bílé Karpaty
|
653 |
|
|
|a Rosaceaea
|
653 |
|
|
|a Sorbus
|
653 |
|
|
|a potravinářské výrobky
|
653 |
|
|
|a Rowan-berry
|
653 |
|
|
|a Service Tree
|
653 |
|
|
|a White Carpathians
|
653 |
|
|
|a Rosaceaea
|
653 |
|
|
|a Sorbus
|
653 |
|
|
|a food products
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/30817
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|