Jeřáb Oskeruše jako perspektivní potravinářská surovina

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horková, Radka (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 47s.

Cover

LEADER 01321ntm a22003737u 4500
001 zp29645
041 |a cze 
100 1 |a Horková, Radka  |4 dis 
245 1 0 |a Jeřáb Oskeruše jako perspektivní potravinářská surovina 
246 |a Service Tree (Sorbus domestica L.) as a Promising Foodstuffs 
260 |c 2014 
300 |a 47s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Jeřáb oskeruše 
653 |a Bílé Karpaty 
653 |a Rosaceaea 
653 |a Sorbus 
653 |a potravinářské výrobky 
653 |a Rowan-berry 
653 |a Service Tree 
653 |a White Carpathians 
653 |a Rosaceaea 
653 |a Sorbus 
653 |a food products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30817  |y Plný text v Digitální knihovně UTB