|
|
|
|
LEADER |
01743ntm a22005297u 4500 |
001 |
zp29438 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žourková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srovnání hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce.
|
246 |
|
|
|a Comparison of Total Antioxidant Capacity in Non-Traditional Fruits.
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 87 s. (128 019 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a aronie
|
653 |
|
|
|a dřín
|
653 |
|
|
|a kalina
|
653 |
|
|
|a kdoulovec
|
653 |
|
|
|a mišpule
|
653 |
|
|
|a moruše
|
653 |
|
|
|a muchovník
|
653 |
|
|
|a rakytník
|
653 |
|
|
|a zimolez
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a antioxidační kapacita
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a black chokeberry
|
653 |
|
|
|a cornelian cherry
|
653 |
|
|
|a european cranberrybush fruit
|
653 |
|
|
|a quince
|
653 |
|
|
|a mespilus
|
653 |
|
|
|a mulberry
|
653 |
|
|
|a serviceberry
|
653 |
|
|
|a sea buckthorn
|
653 |
|
|
|a honeysuckle berry
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a antioxidant capacity
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23960
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|