Srovnání hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žourková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 87 s. (128 019 znaků)

Cover

LEADER 01743ntm a22005297u 4500
001 zp29438
041 |a cze 
100 1 |a Žourková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce. 
246 |a Comparison of Total Antioxidant Capacity in Non-Traditional Fruits. 
260 |c 2013 
300 |a 87 s. (128 019 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a aronie 
653 |a dřín 
653 |a kalina 
653 |a kdoulovec 
653 |a mišpule 
653 |a moruše 
653 |a muchovník 
653 |a rakytník 
653 |a zimolez 
653 |a antioxidanty 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a polyfenoly 
653 |a black chokeberry 
653 |a cornelian cherry 
653 |a european cranberrybush fruit 
653 |a quince 
653 |a mespilus 
653 |a mulberry 
653 |a serviceberry 
653 |a sea buckthorn 
653 |a honeysuckle berry 
653 |a antioxidants 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a polyphenols 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23960  |y Plný text v Digitální knihovně UTB