Nové pokrmy pro laktoovovegetariány

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Vaňková, Jana (Dissertant)
Other Authors Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description78 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp29434
041 |a cze 
100 1 |a Vaňková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Nové pokrmy pro laktoovovegetariány 
246 |a New Dishes from Grains for Laktoovovegetarians. 
260 |c 2013 
300 |a 78 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: obiloviny 
653 |a technologické postupy 
653 |a pokrmy z obilovin 
653 |a Key words: cereals 
653 |a technological methods 
653 |a meals from cereals 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23767  |y Plný text v Digitální knihovně UTB