Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hlaváčová, Irena (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 69 s.

Cover

LEADER 01320ntm a22003497u 4500
001 zp29433
041 |a cze 
100 1 |a Hlaváčová, Irena  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik 
246 |a The Influence of Soil Nitrogen and Phosphorus on Sweet Pepper Antioxidant Properties 
260 |c 2013 
300 |a 69 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a papriky 
653 |a polyfenoly 
653 |a flavonoidy 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a hnojení 
653 |a polyphenols 
653 |a flavonoids 
653 |a antioxidant activity 
653 |a fertilization 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24044  |y Plný text v Digitální knihovně UTB