|
|
|
|
LEADER |
01182ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp29430 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Řezníčková, Pavlína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologie výroby rumu
|
246 |
|
|
|a Technology of Rum Making
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 59 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a destilace
|
653 |
|
|
|a lihoviny
|
653 |
|
|
|a cukrová třtina
|
653 |
|
|
|a melasa
|
653 |
|
|
|a rum
|
653 |
|
|
|a distillation
|
653 |
|
|
|a spirit
|
653 |
|
|
|a sugar cane
|
653 |
|
|
|a molasses
|
653 |
|
|
|a rum
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31412
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|