|
|
|
|
LEADER |
01286ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp29428 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bušová, Renáta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Biologicky aktivní látky v krajových a komerčních odrůdách jabloní
|
246 |
|
|
|a Biologically Active Substances in Apple Local and Commercial Cultivars
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 54 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Jablka
|
653 |
|
|
|a minerální látky
|
653 |
|
|
|a vitaminy
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a odrůdy
|
653 |
|
|
|a Apples
|
653 |
|
|
|a minerals
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a local cultivar
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24592
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|