Biologicky aktivní látky v krajových a komerčních odrůdách jabloní

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bušová, Renáta (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01286ntm a22003617u 4500
001 zp29428
041 |a cze 
100 1 |a Bušová, Renáta  |4 dis 
245 1 0 |a Biologicky aktivní látky v krajových a komerčních odrůdách jabloní 
246 |a Biologically Active Substances in Apple Local and Commercial Cultivars 
260 |c 2013 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Jablka 
653 |a minerální látky 
653 |a vitaminy 
653 |a antioxidanty 
653 |a odrůdy 
653 |a Apples 
653 |a minerals 
653 |a vitamins 
653 |a antioxidants 
653 |a local cultivar 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24592  |y Plný text v Digitální knihovně UTB