Destiláty z peckového ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Neduchal, František (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 46 s. (67 131 znaků)

Cover

LEADER 01177ntm a22003377u 4500
001 zp29427
041 |a cze 
100 1 |a Neduchal, František  |4 dis 
245 1 0 |a Destiláty z peckového ovoce 
246 |a Stone Fruit Spirits 
260 |c 2013 
300 |a 46 s. (67 131 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a etanolové kvašení 
653 |a lihoviny 
653 |a destilace 
653 |a peckové ovoce 
653 |a ethanol fermentation 
653 |a spirits 
653 |a distillation 
653 |a stone fruit 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24194  |y Plný text v Digitální knihovně UTB