Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zúbková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 76 s.(12 777 znaků)

Cover

LEADER 01311ntm a22003617u 4500
001 zp29393
041 |a cze 
100 1 |a Zúbková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů 
246 |a Physico-chemical Properties of Selected Saccharides 
260 |c 2013 
300 |a 76 s.(12 777 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sacharidy 
653 |a fyzikálně ? chemické vlastnosti 
653 |a potravinářství 
653 |a výskyt 
653 |a viskozita 
653 |a saccharides 
653 |a physico - chemical properties 
653 |a food 
653 |a occurrence 
653 |a viscosity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24216  |y Plný text v Digitální knihovně UTB