|
|
|
|
LEADER |
01311ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp29393 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zúbková, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů
|
246 |
|
|
|a Physico-chemical Properties of Selected Saccharides
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 76 s.(12 777 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sacharidy
|
653 |
|
|
|a fyzikálně ? chemické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a potravinářství
|
653 |
|
|
|a výskyt
|
653 |
|
|
|a viskozita
|
653 |
|
|
|a saccharides
|
653 |
|
|
|a physico - chemical properties
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a occurrence
|
653 |
|
|
|a viscosity
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24216
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|