Moderní postupy při přípravě kávy a jejím servírování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bařinová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01206ntm a22003377u 4500
001 zp29392
041 |a cze 
100 1 |a Bařinová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Moderní postupy při přípravě kávy a jejím servírování 
246 |a Modern Methods for the Preparation and Coffee Serving 
260 |c 2013 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Káva 
653 |a kávovník 
653 |a příprava kávy 
653 |a barista 
653 |a Coffee 
653 |a coffee tree 
653 |a making of coffee 
653 |a waiter 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24351  |y Plný text v Digitální knihovně UTB