Výživa člověka při prevenci civilizačních chorob - kardiovaskulární onemocnění

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vykoukalová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 45 s.

Cover

LEADER 01818ntm a22005297u 4500
001 zp29282
041 |a cze 
100 1 |a Vykoukalová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Výživa člověka při prevenci civilizačních chorob - kardiovaskulární onemocnění 
246 |a Human Nutrition in the Revention of Lifestyle Diseases - Cardiovascular Disease 
260 |c 2013 
300 |a 45 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ateroskleróza 
653 |a ICHS 
653 |a infarkt myokardu 
653 |a diabetes mellitus 
653 |a vysoký krevní tlak 
653 |a obezita a nadváha 
653 |a zvýšená hladina cholesterolu 
653 |a fyzická aktivita 
653 |a kouření 
653 |a stres 
653 |a prevence 
653 |a rizikové faktory 
653 |a atherosclerosis 
653 |a coronary heart disease 
653 |a myocardial infarction 
653 |a diabetes mellitus 
653 |a high blood pressure 
653 |a obesity and overweight 
653 |a high cholesterol 
653 |a physical activity 
653 |a smoking 
653 |a stress 
653 |a prevention 
653 |a risk factors 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24407  |y Plný text v Digitální knihovně UTB