Modelový postup výroby červeného a růžového vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mizeríková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Váňa, Jaroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 75 s. (13 092 znaků)

Cover

LEADER 01308ntm a22003617u 4500
001 zp29275
041 |a cze 
100 1 |a Mizeríková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Modelový postup výroby červeného a růžového vína 
246 |a Model Method of Rose and Red Wine Production 
260 |c 2013 
300 |a 75 s. (13 092 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a červené víno 
653 |a růžové víno 
653 |a zpracování hroznů 
653 |a výroba vína 
653 |a zrání vína 
653 |a red wine 
653 |a rose wine 
653 |a grapes processing 
653 |a wine production 
653 |a aging of wine 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Váňa, Jaroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24164  |y Plný text v Digitální knihovně UTB