|
|
|
|
LEADER |
01308ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp29275 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mizeríková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Modelový postup výroby červeného a růžového vína
|
246 |
|
|
|a Model Method of Rose and Red Wine Production
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 75 s. (13 092 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a červené víno
|
653 |
|
|
|a růžové víno
|
653 |
|
|
|a zpracování hroznů
|
653 |
|
|
|a výroba vína
|
653 |
|
|
|a zrání vína
|
653 |
|
|
|a red wine
|
653 |
|
|
|a rose wine
|
653 |
|
|
|a grapes processing
|
653 |
|
|
|a wine production
|
653 |
|
|
|a aging of wine
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Váňa, Jaroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24164
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|