|
|
|
|
LEADER |
01236ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp29272 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lesáková, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Současný stav a význam včelařství v ČR
|
246 |
|
|
|a Current Situation and the Importance of Beekeeping in the Czech Republic.
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 48 s. (63 325 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Včelařství
|
653 |
|
|
|a chov včel
|
653 |
|
|
|a průzkum
|
653 |
|
|
|a konzumace medu
|
653 |
|
|
|a Beekeeping
|
653 |
|
|
|a Bees
|
653 |
|
|
|a Exploration
|
653 |
|
|
|a Honey Consumption
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24294
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|