Tokajská vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Haasová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Fic, Vlastimil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 50 s. (79 002 znaků).

Cover

LEADER 01477ntm a22004457u 4500
001 zp29267
041 |a cze 
100 1 |a Haasová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Tokajská vína 
246 |a Tokaj Wines 
260 |c 2013 
300 |a 50 s. (79 002 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Víno 
653 |a Tokaj 
653 |a Furmint 
653 |a Lipovina 
653 |a Muškát žlutý 
653 |a Ryzlink vlašský 
653 |a ušlechtilá plíseň Botrytis cinerea 
653 |a technologie výroby 
653 |a zákon o vinařství a vinohradnictví 
653 |a Wine 
653 |a Tokaj 
653 |a Furmint 
653 |a Lipovina 
653 |a Muscat yellow 
653 |a noble rot Botrytis cinerea 
653 |a technology production 
653 |a act on winemaking and viticulture 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fic, Vlastimil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24591  |y Plný text v Digitální knihovně UTB