Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Borusík, Adam (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 59 s

Cover

LEADER 01613ntm a22005297u 4500
001 zp29266
041 |a cze 
100 1 |a Borusík, Adam  |4 dis 
245 1 0 |a Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína 
246 |a Fermentation and Enzymatic Processes in Wine Technology 
260 |c 2014 
300 |a 59 s 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fermentace 
653 |a víno 
653 |a mošt 
653 |a hrozny 
653 |a enzymy 
653 |a alkohol 
653 |a kyseliny 
653 |a kvasinky 
653 |a bakteriwe 
653 |a technhologie 
653 |a Saccharomyces cereviciae 
653 |a Brettanomyces 
653 |a fermentation 
653 |a wine 
653 |a cider 
653 |a grapes 
653 |a enzyme 
653 |a alcohol 
653 |a acids 
653 |a yeasts 
653 |a bacteria 
653 |a technolo-gy 
653 |a Saccharomyces cerevisiae 
653 |a Brettanomyces 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30774  |y Plný text v Digitální knihovně UTB