Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Permedlová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Med
Physical Description: 64 s. (9 963)

Cover

LEADER 01298ntm a22003377u 4500
001 zp29264
041 |a cze 
100 1 |a Permedlová, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice 
246 |a Attitude of Consumers to the Quality and Importance of Honey in the Czech Republic 
260 |c 2013 
300 |a 64 s. (9 963) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Med 
653 |a perníkářství 
653 |a texturní analýza 
653 |a senzorická analýza 
653 |a Honey 
653 |a gingerbread 
653 |a texture analysis 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23910  |y Plný text v Digitální knihovně UTB