|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp29264 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Permedlová, Pavlína
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice
|
| 246 |
|
|
|a Attitude of Consumers to the Quality and Importance of Honey in the Czech Republic
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 64 s. (9 963)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Med
|
| 653 |
|
|
|a perníkářství
|
| 653 |
|
|
|a texturní analýza
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a Honey
|
| 653 |
|
|
|a gingerbread
|
| 653 |
|
|
|a texture analysis
|
| 653 |
|
|
|a sensory analysis
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23910
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|