|
|
|
|
LEADER |
01255ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp29259 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Polčák, Libor
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Faktory ovlivňující produkci medu
|
246 |
|
|
|a Factors Affecting The Production of Honey
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 57 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Med
|
653 |
|
|
|a druhy medu
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a produkce medu
|
653 |
|
|
|a nemoci včel
|
653 |
|
|
|a Honey
|
653 |
|
|
|a types of honey
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a production of honey
|
653 |
|
|
|a bee disease
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24103
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|