Významné výživové látky v cibulové zelenině

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Miklas, Radek (Dissertant)
Other Authors: Vojtíšková, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 44 s. (56168 znaků)

Cover

LEADER 01274ntm a22003857u 4500
001 zp29256
041 |a cze 
100 1 |a Miklas, Radek  |4 dis 
245 1 0 |a Významné výživové látky v cibulové zelenině 
246 |a Significant Nutritional Substances in Onion Vegetables 
260 |c 2013 
300 |a 44 s. (56168 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a allicin 
653 |a alliin 
653 |a cibule 
653 |a česnek 
653 |a pažitka 
653 |a pór 
653 |a allicin 
653 |a alliin 
653 |a chives 
653 |a garlic 
653 |a leek 
653 |a onion 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vojtíšková, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24459  |y Plný text v Digitální knihovně UTB