|
|
|
|
LEADER |
01274ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp29256 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Miklas, Radek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Významné výživové látky v cibulové zelenině
|
246 |
|
|
|a Significant Nutritional Substances in Onion Vegetables
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 44 s. (56168 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a allicin
|
653 |
|
|
|a alliin
|
653 |
|
|
|a cibule
|
653 |
|
|
|a česnek
|
653 |
|
|
|a pažitka
|
653 |
|
|
|a pór
|
653 |
|
|
|a allicin
|
653 |
|
|
|a alliin
|
653 |
|
|
|a chives
|
653 |
|
|
|a garlic
|
653 |
|
|
|a leek
|
653 |
|
|
|a onion
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Petra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24459
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|