Využití krve hospodářských zvířat pro potravinářské účely

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nádvorníková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01325ntm a22003617u 4500
001 zp28133
041 |a cze 
100 1 |a Nádvorníková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Využití krve hospodářských zvířat pro potravinářské účely 
246 |a Use of livestock blood for food-processing purposes 
260 |c 2012 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a krev 
653 |a krevní plazma 
653 |a krevní tělíska 
653 |a vykrvení 
653 |a vařené masné výrobky 
653 |a blood 
653 |a blood plasma 
653 |a blood corpuscles 
653 |a bleeding 
653 |a fatty and boiled products 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23414  |y Plný text v Digitální knihovně UTB