|
|
|
|
LEADER |
01325ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp28133 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nádvorníková, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití krve hospodářských zvířat pro potravinářské účely
|
246 |
|
|
|a Use of livestock blood for food-processing purposes
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 71 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a krev
|
653 |
|
|
|a krevní plazma
|
653 |
|
|
|a krevní tělíska
|
653 |
|
|
|a vykrvení
|
653 |
|
|
|a vařené masné výrobky
|
653 |
|
|
|a blood
|
653 |
|
|
|a blood plasma
|
653 |
|
|
|a blood corpuscles
|
653 |
|
|
|a bleeding
|
653 |
|
|
|a fatty and boiled products
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23414
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|