|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp28088 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Krejčiříková, Barbora
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Sledování jakostních parametrů u trvanlivých masných výrobků tepelně opracovaných v průběhu doby minimální trvanlivosti
|
| 246 |
|
|
|a Monitoring of Quality Parameters in Durable Heat-processed Meat Products During the Period of Minimum Durability
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 70 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Maso
|
| 653 |
|
|
|a trvanlivé masné výrobky tepelně opracované
|
| 653 |
|
|
|a aktivita vody
|
| 653 |
|
|
|a dusitany
|
| 653 |
|
|
|a tuk
|
| 653 |
|
|
|a Meat
|
| 653 |
|
|
|a durable heat-processed meat products
|
| 653 |
|
|
|a water activity
|
| 653 |
|
|
|a nitrites
|
| 653 |
|
|
|a fat
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Nápravníková, Eva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22348
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|