Sledování jakostních parametrů u trvanlivých masných výrobků tepelně opracovaných v průběhu doby minimální trvanlivosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejčiříková, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Nápravníková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
tuk
fat
Physical Description: 70 s.

Cover

LEADER 01461ntm a22003617u 4500
001 zp28088
041 |a cze 
100 1 |a Krejčiříková, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování jakostních parametrů u trvanlivých masných výrobků tepelně opracovaných v průběhu doby minimální trvanlivosti 
246 |a Monitoring of Quality Parameters in Durable Heat-processed Meat Products During the Period of Minimum Durability 
260 |c 2012 
300 |a 70 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Maso 
653 |a trvanlivé masné výrobky tepelně opracované 
653 |a aktivita vody 
653 |a dusitany 
653 |a tuk 
653 |a Meat 
653 |a durable heat-processed meat products 
653 |a water activity 
653 |a nitrites 
653 |a fat 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Nápravníková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22348  |y Plný text v Digitální knihovně UTB