|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp27692 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Meisel, Petr
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Víno jako součást gastronomie
|
| 246 |
|
|
|a Wine as a part of gastronomy
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 43 s (68 623 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a víno
|
| 653 |
|
|
|a réva vinná
|
| 653 |
|
|
|a odrůdy vína
|
| 653 |
|
|
|a kategorie vín
|
| 653 |
|
|
|a víno a pokrm
|
| 653 |
|
|
|a sommelier
|
| 653 |
|
|
|a Wine
|
| 653 |
|
|
|a grape vine
|
| 653 |
|
|
|a varieties of wine
|
| 653 |
|
|
|a wine range
|
| 653 |
|
|
|a wine and food
|
| 653 |
|
|
|a sommelier
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Sukovitá, Marcela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22031
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|