Víno jako součást gastronomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Meisel, Petr (Dissertant)
Other Authors: Sukovitá, Marcela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 43 s (68 623 znaků)

Cover

LEADER 01283ntm a22003857u 4500
001 zp27692
041 |a cze 
100 1 |a Meisel, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Víno jako součást gastronomie 
246 |a Wine as a part of gastronomy 
260 |c 2012 
300 |a 43 s (68 623 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a réva vinná 
653 |a odrůdy vína 
653 |a kategorie vín 
653 |a víno a pokrm 
653 |a sommelier 
653 |a Wine 
653 |a grape vine 
653 |a varieties of wine 
653 |a wine range 
653 |a wine and food 
653 |a sommelier 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sukovitá, Marcela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22031  |y Plný text v Digitální knihovně UTB