|
|
|
|
LEADER |
01564ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp27661 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sedláčková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Fyziologické účinky větvených aminokyselin na organismus a jejich stanovení ve vybraných suplementech
|
246 |
|
|
|a Physiologic Effects of Branched-chain Amino Acids on Human Body and Its Determination in Selected Suplements
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 51 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a doplňky stravy
|
653 |
|
|
|a fyziologické působení
|
653 |
|
|
|a větvené aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a deklarovaný obsah
|
653 |
|
|
|a valin
|
653 |
|
|
|a leucin
|
653 |
|
|
|a isoleucin
|
653 |
|
|
|a dietary supplements
|
653 |
|
|
|a psysiologic effect
|
653 |
|
|
|a branched-chain amino acids
|
653 |
|
|
|a declarated content
|
653 |
|
|
|a valine
|
653 |
|
|
|a leucine
|
653 |
|
|
|a isoleucine
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21722
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|