|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp27075 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hermanová, Jana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Příprava N9-glukosylovaných purinů
|
| 246 |
|
|
|a Preparation of N9-Glucosylated Purines
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 56 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a glykosylace
|
| 653 |
|
|
|a deacylace
|
| 653 |
|
|
|a puriny
|
| 653 |
|
|
|a nukleosidy
|
| 653 |
|
|
|a ESI-MS
|
| 653 |
|
|
|a glycosylations
|
| 653 |
|
|
|a deacylations
|
| 653 |
|
|
|a purines
|
| 653 |
|
|
|a nucleosides
|
| 653 |
|
|
|a ESI-MS
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kimmel, Roman
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21608
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|