Příprava N9-glukosylovaných purinů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hermanová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Kimmel, Roman (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01203ntm a22003617u 4500
001 zp27075
041 |a cze 
100 1 |a Hermanová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava N9-glukosylovaných purinů 
246 |a Preparation of N9-Glucosylated Purines 
260 |c 2012 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek 
500 |a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a glykosylace 
653 |a deacylace 
653 |a puriny 
653 |a nukleosidy 
653 |a ESI-MS 
653 |a glycosylations 
653 |a deacylations 
653 |a purines 
653 |a nucleosides 
653 |a ESI-MS 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kimmel, Roman  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21608  |y Plný text v Digitální knihovně UTB