|
|
|
|
LEADER |
01203ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp27075 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hermanová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Příprava N9-glukosylovaných purinů
|
246 |
|
|
|a Preparation of N9-Glucosylated Purines
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a glykosylace
|
653 |
|
|
|a deacylace
|
653 |
|
|
|a puriny
|
653 |
|
|
|a nukleosidy
|
653 |
|
|
|a ESI-MS
|
653 |
|
|
|a glycosylations
|
653 |
|
|
|a deacylations
|
653 |
|
|
|a purines
|
653 |
|
|
|a nucleosides
|
653 |
|
|
|a ESI-MS
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kimmel, Roman
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21608
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|