Vývoj a optimalizace podmínek pro stanovení purinových sloučenin metodou LC-MS

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fornůsková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 69 s. (12294 slov)

Cover

LEADER 01282ntm a22003377u 4500
001 zp27074
041 |a cze 
100 1 |a Fornůsková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj a optimalizace podmínek pro stanovení purinových sloučenin metodou LC-MS 
246 |a Development and Optimization of LC-MS Determination of Substituted Purines 
260 |c 2012 
300 |a 69 s. (12294 slov) 
500 |a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek 
500 |a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a purinové inhibitory CDK 
653 |a HPLC- UV/Vis 
653 |a LC-MS/MS 
653 |a adamantan 
653 |a purine inhibitors of CDK 
653 |a HPLC-UV/Vis 
653 |a LC-MS/MS 
653 |a adamantane 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23121  |y Plný text v Digitální knihovně UTB