|
|
|
|
LEADER |
01282ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp27074 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Fornůsková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vývoj a optimalizace podmínek pro stanovení purinových sloučenin metodou LC-MS
|
246 |
|
|
|a Development and Optimization of LC-MS Determination of Substituted Purines
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 69 s. (12294 slov)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a purinové inhibitory CDK
|
653 |
|
|
|a HPLC- UV/Vis
|
653 |
|
|
|a LC-MS/MS
|
653 |
|
|
|a adamantan
|
653 |
|
|
|a purine inhibitors of CDK
|
653 |
|
|
|a HPLC-UV/Vis
|
653 |
|
|
|a LC-MS/MS
|
653 |
|
|
|a adamantane
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23121
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|