|
|
|
|
LEADER |
01540ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp26902 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hroch, Aleš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě
|
246 |
|
|
|a Potato Varieties and Their Use in Catering and Manufacturing
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 46s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a odrůda
|
653 |
|
|
|a rané
|
653 |
|
|
|a polorané
|
653 |
|
|
|a velmi rané
|
653 |
|
|
|a pozdní
|
653 |
|
|
|a polopozdní
|
653 |
|
|
|a složení
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a hlíza
|
653 |
|
|
|a zpracování
|
653 |
|
|
|a výrobky
|
653 |
|
|
|a varieties
|
653 |
|
|
|a early-ripening
|
653 |
|
|
|a very early-ripening
|
653 |
|
|
|a medium-ripening medium-late
|
653 |
|
|
|a composition
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a abscess
|
653 |
|
|
|a treatment
|
653 |
|
|
|a products
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23158
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|