Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hroch, Aleš (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 46s.

Cover

LEADER 01540ntm a22004817u 4500
001 zp26902
041 |a cze 
100 1 |a Hroch, Aleš  |4 dis 
245 1 0 |a Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě 
246 |a Potato Varieties and Their Use in Catering and Manufacturing 
260 |c 2012 
300 |a 46s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a odrůda 
653 |a rané 
653 |a polorané 
653 |a velmi rané 
653 |a pozdní 
653 |a polopozdní 
653 |a složení 
653 |a škrob 
653 |a hlíza 
653 |a zpracování 
653 |a výrobky 
653 |a varieties 
653 |a early-ripening 
653 |a very early-ripening 
653 |a medium-ripening medium-late 
653 |a composition 
653 |a starch 
653 |a abscess 
653 |a treatment 
653 |a products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23158  |y Plný text v Digitální knihovně UTB