Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Honešová, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Tučková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 103 s.

Cover

LEADER 01390ntm a22003617u 4500
001 zp26887
041 |a cze 
100 1 |a Honešová, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd 
246 |a Project to Improve the Quality of Catering Services in Lašská brána Beskyd 
260 |c 2012 
300 |a 103 s. 
500 |a Studijní obor: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu 
500 |a Studijní obor: Enterprise Economics - Tourism Economics 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a gastronomie 
653 |a gastronomické služby 
653 |a restaurace 
653 |a cestovní ruch 
653 |a destinace 
653 |a gastronomy 
653 |a catering services 
653 |a restaurant 
653 |a tourism 
653 |a destination 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Tučková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/19233  |y Plný text v Digitální knihovně UTB