|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp26853 |
| 041 |
|
|
|a slo
|
| 100 |
1 |
|
|a Koščo, Ján
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Projekt podnikatelského záměru - založení restaurace
|
| 246 |
|
|
|a Business Plan - the Start-up Project of a Restaurant
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 83 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Enterprise Economics - Tourism Economics
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a podnikateľský zámer
|
| 653 |
|
|
|a podnik
|
| 653 |
|
|
|a reštaurácia
|
| 653 |
|
|
|a marketing
|
| 653 |
|
|
|a prieskum
|
| 653 |
|
|
|a analýza trhu
|
| 653 |
|
|
|a finančný plán
|
| 653 |
|
|
|a business plan
|
| 653 |
|
|
|a company
|
| 653 |
|
|
|a restaurant
|
| 653 |
|
|
|a marketing
|
| 653 |
|
|
|a research
|
| 653 |
|
|
|a market analyses
|
| 653 |
|
|
|a financial plan
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Tučková, Zuzana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22204
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|