|
|
|
|
LEADER |
01272ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp26740 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čapáková, Romana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití Ramanovy spektroskopie v potravinářství.
|
246 |
|
|
|a Applications of Raman Spectroscopy in Food Science.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 59 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Ramanova spektroskopie
|
653 |
|
|
|a Vibrační spektroskopie
|
653 |
|
|
|a Ramanovo spektrum
|
653 |
|
|
|a Identifikace potravinových složek
|
653 |
|
|
|a Raman spectroscopy
|
653 |
|
|
|a Vibration
|
653 |
|
|
|a Raman spectrum
|
653 |
|
|
|a Identification of food components
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22821
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|