Využití Ramanovy spektroskopie v potravinářství.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čapáková, Romana (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 59 s.

Cover

LEADER 01272ntm a22003377u 4500
001 zp26740
041 |a cze 
100 1 |a Čapáková, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Využití Ramanovy spektroskopie v potravinářství. 
246 |a Applications of Raman Spectroscopy in Food Science. 
260 |c 2012 
300 |a 59 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Ramanova spektroskopie 
653 |a Vibrační spektroskopie 
653 |a Ramanovo spektrum 
653 |a Identifikace potravinových složek 
653 |a Raman spectroscopy 
653 |a Vibration 
653 |a Raman spectrum 
653 |a Identification of food components 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22821  |y Plný text v Digitální knihovně UTB