|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp26726 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Čablová, Andrea
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Příprava bis(1-adamantyl)imidazoliových solí s anionty dikarboxylových kyselin
|
| 246 |
|
|
|a Preparation of Bis(1-Adamantyl)Imidazolium Salts with Anions of Dicarboxylic Acids
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 69 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a adamantan
|
| 653 |
|
|
|a imidazoliová sůl
|
| 653 |
|
|
|a distříbrná sůl dikarboxylové kyseliny
|
| 653 |
|
|
|a strukturní analýza
|
| 653 |
|
|
|a adamantane
|
| 653 |
|
|
|a imidazolium salt
|
| 653 |
|
|
|a disilver salt of dicarboxylic acid
|
| 653 |
|
|
|a structural analysis
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21633
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|