|
|
|
|
LEADER |
01303ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp26717 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ležáková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení acesulfamu K a aspartamu metodou HPLC
|
246 |
|
|
|a The Determination of Acesulfame K and Aspartame Using HPLC
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 79 s., přílohy (I - XI) 11 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a acesulfam K
|
653 |
|
|
|a aspartam
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a minerální voda
|
653 |
|
|
|a pramenitá voda
|
653 |
|
|
|a acesulfame K
|
653 |
|
|
|a aspartame
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a mineral water
|
653 |
|
|
|a spring water
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21730
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|