|
|
|
|
LEADER |
01211ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp26305 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Staňková, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antimikrobiální účinky vybraných mastných kyselin
|
246 |
|
|
|a Antibacterial Effects of Selected Fatty Acid
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 50 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mastná kyselina
|
653 |
|
|
|a bakterie
|
653 |
|
|
|a růstová křivka
|
653 |
|
|
|a fatty acid
|
653 |
|
|
|a bacteria
|
653 |
|
|
|a growing curve
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21582
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|