|
|
|
|
LEADER |
02217ntm a22006857u 4500 |
001 |
zp26290 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Součková, Jitka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam emocí v marketingové komunikaci českých koktejlových barů
|
246 |
|
|
|a The Importance of Emotions in Marketing Communication of Czech Cocktail Bars
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 87 s. (160 792 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketingové komunikace
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketing Communications
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav marketingových komunikací
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Emoce
|
653 |
|
|
|a psychologie
|
653 |
|
|
|a vnímání
|
653 |
|
|
|a mozek
|
653 |
|
|
|a limbická mapa
|
653 |
|
|
|a neuromarketing
|
653 |
|
|
|a rozhodovací proces
|
653 |
|
|
|a motivace
|
653 |
|
|
|a nákupní jednání
|
653 |
|
|
|a spotřebitelské chování
|
653 |
|
|
|a marketingová komunikace
|
653 |
|
|
|a reklama
|
653 |
|
|
|a obrazově-textová reklama
|
653 |
|
|
|a reklamní apel
|
653 |
|
|
|a emocionální apel
|
653 |
|
|
|a informační apel
|
653 |
|
|
|a služba
|
653 |
|
|
|a barová služba
|
653 |
|
|
|a koktejlový bar
|
653 |
|
|
|a Emotions
|
653 |
|
|
|a psychology
|
653 |
|
|
|a perception
|
653 |
|
|
|a brain
|
653 |
|
|
|a limbic map
|
653 |
|
|
|a neuromarketing
|
653 |
|
|
|a decision-making process
|
653 |
|
|
|a motivation
|
653 |
|
|
|a consumer purchasing behaviour
|
653 |
|
|
|a marketing communication
|
653 |
|
|
|a advertising
|
653 |
|
|
|a image ad
|
653 |
|
|
|a advertising appeal
|
653 |
|
|
|a emotional appeal
|
653 |
|
|
|a rational appeal
|
653 |
|
|
|a service
|
653 |
|
|
|a bar service
|
653 |
|
|
|a cocktail bar
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vysekalová, Jitka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/19103
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|