|
|
|
|
LEADER |
01206ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp26032 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kolář, Vlastimil
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Škůdci v importovaných a potravinářských komoditách
|
246 |
|
|
|a Pests in Imported and Food Commodities
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 49s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a škůdci
|
653 |
|
|
|a fumigace
|
653 |
|
|
|a rezistence
|
653 |
|
|
|a fosforovodík
|
653 |
|
|
|a pests
|
653 |
|
|
|a fumigation
|
653 |
|
|
|a rezistance
|
653 |
|
|
|a Phosphine
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Stejskal, Václav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21798
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|