|
|
|
|
LEADER |
01363ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp25924 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Juránková, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití enterální výživy NutrilaC u pacientů v intenzivní péči
|
246 |
|
|
|a The Use of NutrilaC Enteral Nutrition in Intensive Care Patients
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a enterální výživa
|
653 |
|
|
|a sipping
|
653 |
|
|
|a sonda
|
653 |
|
|
|a nutriční stav
|
653 |
|
|
|a NutrilaC
|
653 |
|
|
|a intenzivní péče
|
653 |
|
|
|a enteral nutrition
|
653 |
|
|
|a sipping
|
653 |
|
|
|a probe
|
653 |
|
|
|a nutritional status
|
653 |
|
|
|a NutrilaC
|
653 |
|
|
|a intensive care
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24435
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|