|
|
|
|
LEADER |
01326ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25896 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kývalová, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vybraných komponent v různých odrůdách moravských vín.
|
246 |
|
|
|a Determination of Wine Components in Different Varieties of Moravian Wines.
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 107 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Víno
|
653 |
|
|
|a hroznový mošt
|
653 |
|
|
|a analýza vína
|
653 |
|
|
|a metody stanovení komponent vína
|
653 |
|
|
|a Wine
|
653 |
|
|
|a grape juice
|
653 |
|
|
|a analysis of wine
|
653 |
|
|
|a methods for determining components in wine
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23752
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|