Stanovení vybraných komponent v různých odrůdách moravských vín.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kývalová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 107 s.

Cover

LEADER 01326ntm a22003377u 4500
001 zp25896
041 |a cze 
100 1 |a Kývalová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vybraných komponent v různých odrůdách moravských vín. 
246 |a Determination of Wine Components in Different Varieties of Moravian Wines. 
260 |c 2013 
300 |a 107 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Víno 
653 |a hroznový mošt 
653 |a analýza vína 
653 |a metody stanovení komponent vína 
653 |a Wine 
653 |a grape juice 
653 |a analysis of wine 
653 |a methods for determining components in wine 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23752  |y Plný text v Digitální knihovně UTB