Hodnocení Kvality vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Divoková, Linda (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 98 s.

Cover

LEADER 01296ntm a22003857u 4500
001 zp25888
041 |a cze 
100 1 |a Divoková, Linda  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení Kvality vína 
246 |a Evaluation of Quality Wines 
260 |c 2014 
300 |a 98 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Víno 
653 |a složení vína 
653 |a hodnocení vína 
653 |a sběr hroznů 
653 |a výroba vína 
653 |a nemoci vín 
653 |a Wine 
653 |a composition of wine 
653 |a evaluation of wine 
653 |a picking grapes 
653 |a wine production 
653 |a diseases of wine 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28443  |y Plný text v Digitální knihovně UTB