Deaminační aktivita mikroorganizmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stloukalová, Radka (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 59 s.

Cover

LEADER 01115ntm a22003137u 4500
001 zp25832
041 |a cze 
100 1 |a Stloukalová, Radka  |4 dis 
245 1 0 |a Deaminační aktivita mikroorganizmů 
246 |a Deamination Activity of Microorganisms 
260 |c 2013 
300 |a 59 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a aminoxidázy 
653 |a odbourávání 
653 |a biogenic amines 
653 |a amine oxidase 
653 |a degradation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25306  |y Plný text v Digitální knihovně UTB