|
|
|
|
LEADER |
01225ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25829 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Psotová, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení stravitelnosti a vlákniny v müsli
|
246 |
|
|
|a The Determination of Digestibility and Fiber in Müsli
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 61 s., 2 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a müsli
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a neutrálně-detergentní vláknina
|
653 |
|
|
|a stravitelnost
|
653 |
|
|
|a muesli
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a neutral-detergent fiber
|
653 |
|
|
|a digestibility
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22255
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|