Stanovení stravitelnosti a vlákniny v müsli

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Psotová, Adéla (Dissertant)
Other Authors Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description61 s., 2 s. obr. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25829
041 |a cze 
100 1 |a Psotová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení stravitelnosti a vlákniny v müsli 
246 |a The Determination of Digestibility and Fiber in Müsli 
260 |c 2012 
300 |a 61 s., 2 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a müsli 
653 |a obiloviny 
653 |a neutrálně-detergentní vláknina 
653 |a stravitelnost 
653 |a muesli 
653 |a cereals 
653 |a neutral-detergent fiber 
653 |a digestibility 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22255  |y Plný text v Digitální knihovně UTB