|
|
|
|
LEADER |
01288ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp25827 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Petrželová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití fosforečnanů do masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Using Phosphates for Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 57 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso a masné výrobky
|
653 |
|
|
|a přídatné látky
|
653 |
|
|
|a fosforečnany
|
653 |
|
|
|a vlastnosti
|
653 |
|
|
|a fuknce a charakteristika
|
653 |
|
|
|a meat and meat products
|
653 |
|
|
|a additives
|
653 |
|
|
|a phosphates
|
653 |
|
|
|a properties
|
653 |
|
|
|a functions
|
653 |
|
|
|a and characteristics
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25472
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|