|
|
|
|
LEADER |
01538ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp25821 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Martínek, Lukáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nakládání s odpadem v hotelovém provozu a jeho vliv na životní prostředí
|
246 |
|
|
|a Waste Management in Hotel Service and Its Impact an The Environment.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 48 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Odpady
|
653 |
|
|
|a odpadové hospodářství
|
653 |
|
|
|a odstranění odpadu
|
653 |
|
|
|a odpady ze stravování
|
653 |
|
|
|a skládkování
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a životní prostředí
|
653 |
|
|
|a Evropská unie
|
653 |
|
|
|a waste
|
653 |
|
|
|a waste management
|
653 |
|
|
|a waste disposal
|
653 |
|
|
|a waste from eating
|
653 |
|
|
|a waste dumping
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a environment
|
653 |
|
|
|a European Union
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Nečesánková, Zdeňka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23113
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|