|
|
|
|
LEADER |
01165ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp25813 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kováčová, Ivana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné
|
246 |
|
|
|a The Processing of Alcoholic Beverages Made from Grapevine
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 44 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vinná réva
|
653 |
|
|
|a etanolové kvašení
|
653 |
|
|
|a vinné destiláty
|
653 |
|
|
|a grapevine
|
653 |
|
|
|a ethanol fermentation
|
653 |
|
|
|a wine spirits
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25033
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|