Studium přípravy purinových sloučenin substituovaných 1-adamantylem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kočvarová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 43s.

Cover

LEADER 01294ntm a22003617u 4500
001 zp25810
041 |a cze 
100 1 |a Kočvarová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Studium přípravy purinových sloučenin substituovaných 1-adamantylem 
246 |a Study on Preparation of Purines Bearing 1-Adamantyl Moiety 
260 |c 2012 
300 |a 43s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a heterocyklické sloučeniny 
653 |a purin 
653 |a adamantan 
653 |a alkylace 
653 |a Mitsunobův coupling 
653 |a heterocyclic compounds 
653 |a purine 
653 |a adamantane 
653 |a alkylation 
653 |a Mitsunobu coupling 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22192  |y Plný text v Digitální knihovně UTB