Měření roztékavosti u tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Olejníková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Ponížil, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01181ntm a22003377u 4500
001 zp25808
041 |a cze 
100 1 |a Olejníková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Měření roztékavosti u tavených sýrů 
246 |a Meltability Measurement in Processed Cheese 
260 |c 2012 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a roztékavost 
653 |a Schreiber test 
653 |a tavicí soli 
653 |a process cheese 
653 |a meltability 
653 |a Schreiber's test 
653 |a melting salt 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ponížil, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22503  |y Plný text v Digitální knihovně UTB