|
|
|
|
LEADER |
01451ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp25803 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vymětalová, Zdeňka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Správná výživa a onemocnění způsobené špatným stravováním
|
246 |
|
|
|a Correct Nutrition and Disease Caused by Poor Diet
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 51 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a správná výživa
|
653 |
|
|
|a onemocnění
|
653 |
|
|
|a cukrovka
|
653 |
|
|
|a cholesterol
|
653 |
|
|
|a vysoký krevní tlak
|
653 |
|
|
|a umělá výživa
|
653 |
|
|
|a ovocné a zeleninové šťávy
|
653 |
|
|
|a correct diet
|
653 |
|
|
|a illness
|
653 |
|
|
|a diabetes
|
653 |
|
|
|a cholesterol
|
653 |
|
|
|a hypertension
|
653 |
|
|
|a artificial feeding
|
653 |
|
|
|a fruit and vegetable juices
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22814
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|