|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25800 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Tóth, Martin
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Zastoupení jednotlivých druhů potravin ve stravě dětí předškolního věku
|
| 246 |
|
|
|a The Distribution of Particular Sorts of Foodstuffs for the Children of Preschool Age
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 57 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Výživa dětí
|
| 653 |
|
|
|a předškolní věk
|
| 653 |
|
|
|a potraviny
|
| 653 |
|
|
|a vitamíny
|
| 653 |
|
|
|a minerální látky
|
| 653 |
|
|
|a doporučené denní množství
|
| 653 |
|
|
|a Children's nutrition
|
| 653 |
|
|
|a preschool age
|
| 653 |
|
|
|a food
|
| 653 |
|
|
|a vitamins
|
| 653 |
|
|
|a minerals
|
| 653 |
|
|
|a recommended daily amount
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Gálová, Jitka
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23350
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|