Optimální využití outsourcingu ve společnosti SLADOVNY SOUFFLET ČR, a.s.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vykopalová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Kryl, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 57 s., 29 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01422ntm a22003617u 4500
001 zp2580
041 |a cze 
100 1 |a Vykopalová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Optimální využití outsourcingu ve společnosti SLADOVNY SOUFFLET ČR, a.s. 
246 |a Optimum utilization of outsourcing in the company SLADOVNY SOUFFLET ČR, a.s. 
260 |c 2006 
300 |a 57 s., 29 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Finanční řízení podniku 
500 |a Studijní obor: Financial management of enterprises 
500 |a Ústav: Vyšší odborná škola ekonomická 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a outsourcing 
653 |a funkční oblasti 
653 |a proces outsourcingu 
653 |a kritické faktory 
653 |a poskytovatelé 
653 |a outsourcing 
653 |a functional area 
653 |a proccess of outsourcing 
653 |a critical factors 
653 |a providers 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kryl, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1984  |y Plný text v Digitální knihovně UTB