Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pechtorová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 72 s. (105 581 znaků)

Cover

LEADER 01344ntm a22003617u 4500
001 zp25794
041 |a cze 
100 1 |a Pechtorová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva. 
246 |a The Alcohol and Carbon Dioxide Content Depending on the Extract in Particular Stages of Beer Production. 
260 |c 2012 
300 |a 72 s. (105 581 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mladina 
653 |a kvašení 
653 |a etanol 
653 |a oxid uhličitý 
653 |a pivo 
653 |a wort 
653 |a fermentation 
653 |a ethanol 
653 |a carbon dioxide 
653 |a beer 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23459  |y Plný text v Digitální knihovně UTB