|
|
|
|
LEADER |
01344ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25794 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pechtorová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.
|
246 |
|
|
|a The Alcohol and Carbon Dioxide Content Depending on the Extract in Particular Stages of Beer Production.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 72 s. (105 581 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mladina
|
653 |
|
|
|a kvašení
|
653 |
|
|
|a etanol
|
653 |
|
|
|a oxid uhličitý
|
653 |
|
|
|a pivo
|
653 |
|
|
|a wort
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a ethanol
|
653 |
|
|
|a carbon dioxide
|
653 |
|
|
|a beer
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23459
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|