Autentifikace vín na základě prvkového a izotopového složení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Maňák, Martin (Dissertant)
Other Authors Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description68 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25792
041 |a cze 
100 1 |a Maňák, Martin  |4 dis 
245 1 0 |a Autentifikace vín na základě prvkového a izotopového složení 
246 |a Authentication of Wines on the Basis of Their Elemental and Isotopic Composition 
260 |c 2012 
300 |a 68 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a autenticita 
653 |a analýza 
653 |a wine 
653 |a authenticity 
653 |a analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23129  |y Plný text v Digitální knihovně UTB