|
|
|
|
LEADER |
01471ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp25791 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Machálková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stravovací systémy lázeňského sanatoria v Ostrožské Nové Vsi.
|
246 |
|
|
|a Catering Systems of Spa Sanatorium in Ostrožská Nová Ves.
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 48 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a stravovací systémy
|
653 |
|
|
|a lázeňské sanatorium
|
653 |
|
|
|a Ostrožská Nová Ves
|
653 |
|
|
|a diety
|
653 |
|
|
|a jídelníčky
|
653 |
|
|
|a výživová doporučení
|
653 |
|
|
|a potravinová pyramida
|
653 |
|
|
|a catering systems
|
653 |
|
|
|a spa sanatorium
|
653 |
|
|
|a Ostrožská Nová Ves
|
653 |
|
|
|a diets
|
653 |
|
|
|a menu
|
653 |
|
|
|a dietary recommendations
|
653 |
|
|
|a food pyramid
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24583
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|