Barviva - výroba a použití v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žebroková, Zina (Dissertant)
Other Authors: Zemanová, Vladimíra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 57s.

Cover

LEADER 01282ntm a22003617u 4500
001 zp25789
041 |a cze 
100 1 |a Žebroková, Zina  |4 dis 
245 1 0 |a Barviva - výroba a použití v gastronomii 
246 |a Dyes - Produkcion and Use in Food Industry 
260 |c 2012 
300 |a 57s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Barvivo 
653 |a přírodní barviva 
653 |a syntetická barviva 
653 |a extrakce 
653 |a přijatelná denní dávka 
653 |a The dye 
653 |a natural dyes 
653 |a synthetic dyes 
653 |a extraction 
653 |a acceptable daily intake 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Zemanová, Vladimíra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21764  |y Plný text v Digitální knihovně UTB