|
|
|
|
LEADER |
01282ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25789 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žebroková, Zina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Barviva - výroba a použití v gastronomii
|
246 |
|
|
|a Dyes - Produkcion and Use in Food Industry
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 57s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Barvivo
|
653 |
|
|
|a přírodní barviva
|
653 |
|
|
|a syntetická barviva
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a přijatelná denní dávka
|
653 |
|
|
|a The dye
|
653 |
|
|
|a natural dyes
|
653 |
|
|
|a synthetic dyes
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a acceptable daily intake
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Zemanová, Vladimíra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21764
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|